21 – Boligpartner Midthø

Boligpartner Midtø

Vi tilbyr filmvisning av våre utstillingshytter i denne Korona tiden. Her ser du Midtø fra Boligpartner.

Publisert av Norsk Hyttesenter Onsdag 1. april 2020

Slipp naturen inn!

Sjø og fjell. Blått hav og langstrakte vidder. Hva er din hyttedrøm? Mens noen vil bade, vil andre gå på ski. Våre hytter spenner over et vidt spekter av størrelser og stiler. Vi har både klassiske og romantiske hytter, og mer moderne hytter med særpregede og fremtidsrettede uttrykk. Vi har også anneks dersom du ønsker det. I tillegg lar hyttene seg tilpasse dine valg og behov. Uansett hvilken stil du liker og om du skal ha hytte ved sjøen, på fjellet eller et annet sted – du finner en hytte for dine drømmer hos oss.

På Norsk Hyttesenter kan du oppleve to av våre hytter, Foris og Midthø.

Foris er en Lynx-modell med rene linjer, hovedfasade i glass og et karakteristisk pulttak. En svært god utnyttelse av hyttas 108 kvadratmeter kjennetegner Foris – en moderne drømmehytte utviklet for flate tomter. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen på hovedplanet, med langbordet sentralt plassert, utgjør hjertet i Foris. Rommet har en fantastisk takhøyde som åpner opp mellom hemsplanet og hovedplanet. I tillegg til stue og kjøkken, kan Foris skilte med fire soverom som tilsammen gir åtte sengeplasser, bad/vaskerom, gang og en stor sportsbod.

Midthø er den minste modellen i Karakter-serien med sine 79 kvadratmeter effektive innvendige mål, og 100 kvadratmeter BYA. Modellen finnes i ulike størrelser, som oppstue-modeller, og den kan også tilpasses kundens ønsker og behov. Den fremstår som innholdsrik, god takhøyde i stue, kjøkken og spiseplass. Med en utrolig flott hems med god utsikt, kan den enkelt benyttes som både tv stue og til ekstra sengeplasser. På hovedplanet er det det to familiekøyerom og et hovedsoverom. Total 8 sengeplasser, i tillegg til hems.