1 – Nordlyshytter

https://www.facebook.com/NorskHyttesenter/videos/238623077491518/

I pakt med naturen

Nordlyshyttene er tegnet med tanke på alle de flotte utsiktstomtene rundt om i landet. Alle hyttemodellene leveres med åpen himling i hele eller deler av oppholdsrom og vindusflater som strekker seg fra gulv til tak. Hemsen leveres med full ståhøyde uten sjenerende dragere, og åpent ut mot utsikten og lyset. Nordlyshytter leveres i tre forskjellige serier tilpasset alle tomter og utsiktsvarianter. Disse fås i flere ulike størrelser slik at det skal være mulig å finne den hytta som passer for akkurat deg.

Hyttene leveres i tradisjonelt bindingsverk av tre og holder selvfølgelig gjeldende byggeforskrifter. Alle materialene kommer fra norske, anerkjente produsenter levert gjennom vår hovedleverandør Gausdal Landhandleri. Materialpakken blir levert med alt av reisverk og sviller ferdig kappet og klart for oppsett på byggeplass.

I samarbeid med vårt søsterselskap FH Entreprenør kan vi utover leveranse av byggesett også tilby nøkkel­ferdige løsninger hvor vi bygger komplett hytte, eller en delvis oppsatt løsning om man ønsker å gjøre litt selv. Alle alternativene kan leveres i hele Sør-Norge og Trøndelag. I Nord-Norge leverer vi kun byggesett.

Den nye Polar 110 står oppført som visningshytte på Norsk Hyttesenter Hellerud.