12 – Øverbygg (stengt pga. nybygg)

Pga fare for spredning av Covid-19 holder vi stengt til over påske! Området er åpent og du er velkommen til å se hyttene utvendig. Innvendig visning får du i filmen under, eller ta kontakt for privat visning med hytteprodusenten. Vi legger fortløpende ut nye visningsfilmer på alle utstillingshyttene på Norsk Hyttesenter. Her ser du Øverbygg hytta.

Publisert av Norsk Hyttesenter Fredag 27. mars 2020

Øverbygg hytta er stengt grunnet nybygg. Hytta demonteres i sommer og vi håper å se den nye hytta
ferdig til Hyttemessen 14.-16. april 2023.

Du kan ta kontakt med:
Kjetil Mediaas e-post: km@overbygg.no mobil: 415 13 653 eller
Karl Skaanes e-post: ks@overbygg.no mobil: 905 16 643

Med røtter i norsk byggetradisjon og hos lokale gründere på Snåsa, fremstår Øverbygg igjen som en ren lafteleverandør. Øverbygg har levert hytter og hus til fornøyde kunder i over 25 år. Vi har via lang erfaring utviklet et unikt utvalg modeller. Disse har løsninger som er gjennomtenkte og effektiviserte, men kan om ønskelig tilpasses dine egne ønsker og behov.
Leveranseomfanget bestemmer du selv; vi leverer alt fra kun tømmerkasse, byggesett til selvbyggeren, snekkerferdig bygg, eller en nøkkelferdig hytte, over
hele Norge.

Øverbygg registrerer en økt interesse for bolighus i tømmer, noe som blant annet skyldes at boliger i tømmer gir et unikt inneklima, og er et godt miljøvennlig alternativ. Nye hyttemodeller er å finne på vår hjemmeside!

Øverbygg ønsker å realisere hus eller hyttedrømmen sammen med deg.

Ta kontakt, og våre dyktige selgere hjelper deg videre!