Nyheter

Vi åpner igjen 14. mai!!!

Endelig!!! Nordens største permanente hytteuststillingen åpner igjen 14. mai kl. 10:00!
Det vil være strenge smitteverntiltak, men det skal vi klare sammen.

Les dette nøye!

  • Bank på, vent utenfor hytta til vertskapet ber deg inn
  • En kohort i hytta av gangen  
  • Hold 2 meter avstand
  • Det er påkrevd med munnbind inne i hyttene
  • Bruk håndsprit
  • Overflater skal ikke berøres

Hvis du er i karantene eller føler deg syk, er du velkommen en annen gang!

Vi har innført registrering av alle besøkende til hyttene på NHH. Det er felles QR kode for registering ved hver hytte, men du trenger kun å registrere deg en gang pr. dag.  Dette utføres i allmenhetens interesse, samt forenkle eventuell smittesporing. All persondata blir behandlet etter GDPR forordningen. Registreringen slettes etter 10 dager.

Vi ber alle besøkende respektere våre smittevernregler til det beste for alle parter. 

 Velkommen til et trygt besøk på Norsk Hyttesenter!
Les mer

Os trekultur – da ting skal vare…

Os Trekultur produserer tradisjonsrike treprodukter. Produktspekteret er vidt, og spenner fra utvendige omramminger for dører og vinduer til listverk, gulv og vakre himmelsenger. OS Trekultur er en meget fleksibel bedrift og tar gjerne en utfordring for å kunne lage løsninger som oppfyller dine drømmer. Velkommen til deres vakre eksponering i vårt inspirasjonsbygg!

Les mer

Nordvestvindu – tradisjonsrik kvalitet som varer lenger…

Nordvestvinduet er en av landets ledende produsentene av vinduer, dører og fasadeelementer. De er et selskap som har spesialisert seg på produktutvikling, og deler gjerne sin kunnskapen med sine kunder. Med røttene godt plantet på nordvestlandet, og med Stadthavet som nærmeste nabo, har de helt spesielle kvalitetskrav til sine vinduer og dører. Du er velkommen til å kjenne den unike kvaliteten i vårt inspirasjonsbygg på Norsk hyttesenter!

Les mer

Kvande og Nordvik – hyttemøblene som varer…

Kvande & Nordvik leverer møbler til hjem og hytter og har rask levering (ca. 3-4 uker). I tillegg til standard møbelsortiment har de også mulighet for spesielle tilpasninger. De tilpasser møblene på mål og kan skreddersy etter målsatt skisse. Møblene males eller beises i standardfarger og etter eget ønske.
Velkommen til Kvande & Nordvik møbelfabrikk sin utstilling i inspirasjonsbygget på Norsk Hyttesenter. 

Les mer

DEFA – gjør din hverdag enklere!

DEFA er et norsk selskap, stiftet i 1946. Med mer enn 400 ansatte på 3 kontinenter. Produkter og tjenester distribueres i 30 land spredt over hele verden. DEFA leverer markedets mest komplette ladeløsninger for elbil til hytta, bolig, borettslag og sameier, bedrifter og offentlige parkeringsanlegg. DEFA har også Norges mest driftssikre «ring hytta varm»-tjeneste, med GSM. Varm opp hytta før du kommer, og motta varsler om strømbrudd og innbrudd.
Du finner DEFA i vårt inspirasjonsbygg – velkommen!

Les mer

Schiedel – Norges ledende skorsteinsprodusent!

Schiedel er en kvalitetsleverandør av peiser og skorsteiner med sterkt fokus på hyttemarkedet. Adm. direktør Geir Vernan forklarer hvordan Schiedels «rett i toppen» løsning fungere på deres peiser og skorsteiner. 
Uansett om du drømmer om en åpen peis, en peisovn, en peisinnsats, komplett peis, har kjøpt deg ny fyrkjele, eller din eksisterende skorstein skal renoveres, har Schiedel Skorsteiner et produkt du kan bruke. Vi har også den nødvendige ekspertisen til å hjelpe deg med prosjektering både for boliger og industriformål.

Velkommen til Inspirasjonsbygget på Norsk hyttesenter!

Les mer

Drop design – da stil, kvalitet og funksjonalitet er viktig!

I vårt inspirasjonsbygget har vi i alt 18 utstiller som leverer hytterelaterte produkter og tjenester. Pga C-19 og smittevern er inspirasjonsbygget stengt inntil videre, vi har derfor valgt å presentere noen av våre utstillere med noen informative filmsnutter. Her får du Drop design bad!

Les mer

Bli inspirert av Bad & flis concept store!

I vårt inspirasjonsbygget har vi i alt 18 utstiller som leverer hytterelaterte produkter og tjenester. Pga C-19 og smittevern er inspirasjonsbygget stengt inntil videre, vi har derfor valgt å presentere noen av våre utstillere med noen informative filmsnutter.
Du finner også Bad & flis concept store as i Enebakkveien 304, 1188 Oslo.

Vi håper vi snart kan åpne for besøk igjen!
 
 
 
Les mer