29 – Røroshytta

Røroshytta Aursunden

Velkommen til filmvisningen i den sjarmerende Røros hytta på Norsk hyttesenter. Du kan også kontakte salgsrepresentaten hos Røros hytta for privat visning i denne spesielle tiden.

Publisert av Norsk Hyttesenter Søndag 5. april 2020

Laftede hytter med sjel og tradisjon!
Siden tidlig på 60-tallet har Røroshytta vært en rendyrket og anerkjent spesialist på hytter i tømmer. Vi har vi nå utvidet og fornyet produktspekteret, blant annet ved å kombinere den tradisjonelle laftekunsten med moderne detaljer og løsninger.
Den nådeløse vinterkulda på Røros har vært en streng rettesnor for hyttenes kvalitet, og hvis du vandrer gatelangs på Røros vil du garantert finne igjen mange av de arkitektoniske detaljene som kjennetegner våre hytter. Denne arven er vi stolte av, og den stiller høye krav til oss. I vakre, men værharde omgivelser har folket på Røros i generasjoner levd i hus av solid tømmer. Tradisjonen tro leverer vi ypperste laftekvalitet i en lavmælt stil med rene, vakre og funksjonelle former.

La oss være din samarbeidspartner.

Våre dyktige selgere hjelper deg med å finne riktig hyttemodell, og å tilpasse den til dine krav og ønsker. Hytta produseres ved vårt topp moderne anlegg på Røros, og gjennom vårt nettverk av dyktige samarbeidspartnere sørger vi for at hytta blir ferdigstilt på best mulig måte og til avtalt tid. Vi ønsker deg velkommen til vår visningshytte ved Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta nord for Oslo!

Moderne lafteteknikk med dype røtter i lokal tradisjon.

Mer informasjon om Røroshytta og våre hyttemodeller, komplett med priser og alle tekniske data, finner du på vår nettside.