Velkommen til Hyttemesse – Inspirasjon med stor bredde på Norsk Hyttesenter

 

 Med 30 fullskala hytter, 18 utstillere i inspirasjonsbygget og flere tomtetilbydere skaper Norsk Hyttesenter inspirasjon under hyttemessen 24. – 26. september.

Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta er en del av hyttemessen som arrangeres 24. – 26. september. Her vil det være med åpne hytter og en mengde inspirerende utstillinger for alle som enten har hytte eller bærer på en hyttedrøm.

30 hytter
– Våre 21 medlemsbedrifter har alle 30 utstilte hytter åpen under messen. Her kan gjestene se de mange forskjellige alternativene i markedet og få en hyggelig hytteprat med produsentene. Alle hyttene er fullt innredet, så det bør være gode muligheter for inspirasjon også for de som allerede har hytte, men som gjerne kan tenke seg å oppgradere. Her er det mange spennende og moderne løsninger, sier Olaf Olstad ved Norsk Hyttesenter.

Medlemmende ved Norsk Hyttesenter presenterer 65 prosent av det norske hyttemarkedet. Og bredden er stor. Her finner du alt fra mindre arealeffektive hytter, til større flotte alternativer. I tillegg er Inspirasjonsbygget åpent. Her er det til sammen 18 utstillere som viser frem smarte løsninger.

Klipper 800 millioner år gammel skifer
I tillegg vil flere eksterne produsenter være til stede med stand under messen. Alta Skifer er blant disse. De lanserer en tung satsning på takskifer i hyttemarkedet, og vil vise frem produktene under messen. Her blir det mulig å se en ekte skiferdriver i aksjon når han spalter 800 millioner år gamle skiferblokker og klipper takskifer.

Det er også mulig å ta en prat med ulike tomtetilbydere som har ledige hyttetomter i store deler av landet.

Om Norsk Hyttesenter:

  • Norsk Hyttesenter har 21 medlemsbedrifter som leverer nye hytter i det norske markedet.
  • På Hellerudsletta ligger Nordens største helårs hytteutstilling, med 30 fullt innredede hytter som publikum kan besøke.
  • Ligger bare 15 minutter nord for Oslo, like ved E6.
  • Norsk Hyttesenter er bemannet av hytteprodusentenes egne ansatte. Her treffer du hyggelige og kunnskapsrike fagfolk.
  • Gratis parkering og fri inngang for alle besøkende.
  • Har innført trygge smittevernstiltak under pandemien.

Åpningstider under hyttemessen: 
Fredag 24. september 12:00-19:00
Lørdag og søndag 25.-26. september 10:00-17:00

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *