Os trekultur

Os Trekultur er en bedrift som leverer plassbygde løsninger til både hytter og hus. Vi produserer alt på vår egen fabrikk på Os, som ligger lengst oppe i Østerdalen (12 km fra Røros).

Vi er også representert på Norsk Hyttesenter på Hellerud, rett nord for Oslo.
Vårt eget visningsrom ligger rett til høyre når du går inn i Inspirasjonsbygget. I tillegg har vi også plassbygde møbler i visningshytta til Røroshytta, som ligger rett ved Inspirasjonsbygget.

Os Trekultur er like opptatt av å utvikle tidsriktige løsninger som å bevare klassisk stil. Vi skreddersyr løsninger til kjøkken, bad, soverom, stue og gang. Vi er en fleksibel bedrift og tar gjerne en utfordring for å kunne lage helhetlige løsninger som oppfyller dine drømmer.

I tillegg til plassbygde innredninger, leverer vi også gulv og listverk.

Os-Gulvet lages av opptil 300 år gamle trær fra Østerdalen. Det er naturen selv som bestemmer hvordan gulvet skal se ut. Gulvet kan leveres i opptil 6 meters lengde, og gulvplankene kan være opptil 50 cm brede.

Os-gulvet og listverk fra oss kan du se både i vårt visningsrom i Inspirasjonsbygget, og i visningshytta til Røroshytta som ligger rett utenfor Inspirasjonsbygget.

Kontaktperson: Helge Kokvoll
Telefon: 958 29 007 / 624 99 221
E-post: helge.kokvoll@ostrekultur.no
Nettside: www.ostrekultur.no
Besøksadresse: Sundmoen 46, 2550 Os i Ø (12 km fra Røros)