Kvande og Nordvik

Kvande og Nordvik møbelfabrikk startet møbelproduksjon på Kvanne i Surnadal kommune på Nordmøre 1968, alle våre møbler er også i dag produsert på Kvanne, i stor grad etter kundens ønsker og behov. Vi ønsker å lage kvalitetsmøbler som skal vare i generasjoner.

Vi leverer våre møbler til hjem og hytter i hele Norge, leveringstid er ca. 3-4 uker. Vår lokale transportør fra Surnadal er landsdekkende og gjør oss tilgjengelig for hver bygd og by.

I tillegg til vårt standard møbelsortiment har vi også mulighet for spesielle tilpasninger. Vi tilpasser møblene på mål og kan skreddersy etter målsatt skisse. Send oss gjerne din plantegning og vi hjelper deg med å sette opp forslag til møblering.

Alle våre møbler males eller beises i standardfargene som er avbildet på nett og brosjyre, i tillegg maler vi også etter eget ønske, vi trenger NCS eller RAL-kode. Vi sender gjerne tekstil- og treprøver hjem til deg i posten.

Vi har egen sømavdeling i fabrikken som gjør oss fleksible med søm til puter og sofa. I tillegg tilbyr vi madrasser og madrasstrekk på standard og spesialmål. Sømavdelingen tilbyr også omtrekking og leiesøm. Vi forhandler alle tekstiler fra Innvik Ullvare, Gudbrandsdalen Ullvare og mange flere. Våre madrassleverandører er Wonderland og Recticel.

Vi har møbler i ulike stilarter og prisklasser, som gjør at vi skal være tilgjengelig for de fleste prosjekt.

Vi bruker furu fra Norsk Limtre i Mosvik, ett fornybart, ekte og miljøvennlig materiale. Alle våre utvalgte ull-tekstiler til sofa og puter er produsert på Innvik i Stryn og på Lillehammer. Vi bruker vannbaserte overflatebehandlinger som er produsert på Skedsmokorset og i Ålesund. Vi bruker glasshyller og dører som er produsert i Molde. Vi bruker fjærmadrasser, skummadrasser og skuminnlegg i puter som er produsert på Åndalsnes. Vi bruker dyner og puter som er produsert på Brekstad. Fjærrammer til sofa er produsert i Isfjorden og stålunderstell til bord er laget i Surnadal. Vi pakker våre møbler i pappesker produsert i Sykkylven. Brosjyren er produsert i Molde og trykket i Trondheim.

Vi ønsker å være en norskproduserende leverandør av kvalitetsmøbler, laget for å vare i generasjoner. En leverandør av kortreiste møbler som utsetter miljøet for minst mulig skade.

Kontaktperson: Otto Kvande
Telefon: 91740147
E-post: otto@kvande-nordvik.no
Nettside: www.kvande-nordvik.no
Besøksadresse: Lykkjeeidet 1344, 6640 Kvanne
Facebook: www.facebook.com/kvandeognordvik