16 – Tinde hytter

Tinde hytter

I denne krisetiden ønsker vi deg velkommen til alternativ omvisning i Tinde hytta på Norsk Hyttesenter.

Publisert av Norsk Hyttesenter Fredag 3. april 2020

Kvalitetshytter fra Gudbrandsdalen

Du ser nå et lite utvalg av våre hyttemodeller. Disse håper vi inspirerer deg til en dag å få oppleve hyttedrømmen. Dere kan velge mellom våre Tinde Tradisjon hytter, våre moderne Tinde Horisont hytter, eller sammen med våre arkitekter utforme deres egen hytte.

Tinde Tradisjon bærer de gode tradisjonene videre og tar vare på den norske byggetradisjonen. Alle våre tradisjonsmodeller har noe felles – det er lun atmosfære som skaper stemning for hyttefolket.

Tinde Horisont er hyttene som inviterer naturen inn i alle rom. Du vil oppleve hytter med mye lys og luft. Du vil også finne farger som forsterker Tinde Horisont sin lyse og luftige stil.

Det er detaljene og det gode håndverket som skal gi deg som hyttekjøper det lille ekstra. 

Vi står til deres rådighet med hele vår erfaring og ekspertise. I fellesskap skal vi finne løsningen som tilfredsstiller deres ønsker og behov.

Vi i Tinde Hytter har 40 års erfaring og vi har utviklet oss til å være en av landets ledende hytte-entreprenører. Vår spesialitet er å levere nøkkelferdige hytter og vi gir alle våre hyttekunder en byggeprosess som er forutsigbar og som gir deg svar på dine forventinger. Nytt i år er at Tinde tilbyr 5 prispakker. Her kan du velge hvilken som passer deg! Tinde har løsningen for deg når du skal velge din hyttepakke.

Vårt hovedkontor ligger i Ringebu midt i Gudbrandsdalen. Distriktet er kjent for sine solide og gode håndverkstradisjoner og de bygger vi videre på i våre leveranser. Vi leverer hytter over store deler av Norge og det er ingen prosjekt som er for små eller for store for våre dyktige medarbeidere.

Velg derfor en kvalitetshytte fra Tinde og lev ut hyttedrømmen!