25 – Saltdalshytta

Velkommen til visning i Smart fra Saltdalshytta, en klassisk, pen og prisgunstig arkhytte med overbygd terrasse og stort oppholdsrom.

Publisert av Norsk Hyttesenter Torsdag 9. april 2020

Hele Norges hyttebygger

Gjennom en mannsalder har Saltdalshytta – blant annet takket være dyktige medarbeidere og en bevisst satsning på produktutvikling – utviklet seg til å bli Norges største og mest solide hytteleverandør, med 5.000 leverte hytter over hele landet.

Bredt utvalg

Siden starten i 1979 har produktspekteret kontinuerlig blitt utvidet med flere modeller og nye stilarter. I 2013 lanserte vi Aurora Nova, en moderne hytteserie med pulttak og store vindusflater. Våren 2014 oppgraderer og utvider vi hele vår tradisjonelle hyttekolleksjon med mange spennende nyheter. Følg med på våre nettsider for å holde deg oppdatert, og bli gjerne med i vår Facebook-gruppe.

Hytte fra A til Å

Saltdalshytta ønsker å være en god samarbeidspartner for hyttebyggere over hele landet, og vi strekker oss langt for å gi våre kunder en best mulig oppfølging. I planleggingsprosessen kommer vi med gode råd og hjelper deg med å tilpasse hytta til dine behov og ønsker. I tillegg til å prosjektere, produsere og levere selve byggesettet, kan vi også gjøre hytta så ferdig som du ønsker det – og du står fritt til å bidra med egeninnsats. Alle våre hytter er priset som både byggesett og ferdig montert råbygg. Pris på nøkkelferdig hytte får du ved å kontakte en av våre selgere.