28 – Fjelldrøm

Fjeldrøm as er en helt nystartet hytteprodusent som har utstillingshytte på Norsk Hyttesenter Hellerudsletta, men gründeren av selskapet Jan Tore Sunde har vært engasjert i forskjellige roller og i hyttebransjen igjennom mange år. I første omgang vil Fjelldrøm fokusere på noen få praktiske hyttemodeller for sosiale og aktive familier, men det vil også være mulighet for spesialtegnede hytter.

Fjelldrøm innehar suveren kompetanse innen faget og gir gode råd om tilpasning av hytte og tomt, uavhengig om det er en spesialtegnet- eller en standardhytte som skal tilpasses tomten og terrenget. Denne tilpasningen legges det stor vekt på fordi det er avgjørende for at din hyttedrøm skal bli som forventet.
Fjelldrøm har en tett og personlig oppfølging av sine kunder og en umerket logistikk da bygget skal reises. Den høye kompetansen er gjennomsyret i hele prosessen og alle hyttemodellene leveres i tradisjonell bindingsverkselementer og til en hver tid gjeldende byggeforskrifter.

Fjelldrøm tar gjerne et uforpliktende møte om planløsninger for din hyttedrøm sammen med dere, og med gode samarbeidspartnere/leverandører leverer vi den optimale hyttedrømmen.

Velkommen til en uforpliktende hytteprat!