20 prosent flere besøkende på Hyttemessen

Norsk Hyttesenter opplevde overraskende godt besøk under sist helgs hyttemesse. Arrangøren opplyser om en økning med hele 20 prosent flere besøkende sammenlignet med messen i 2022.

Søndag var det 3945 personer på besøk på messen, og samlet ble Hyttemessen besøkt av 11.629 hytteinteresserte personer. Dette er en oppgang på cirka 2000 besøkende fra 2022.

– Vi er fornøyde med antallet, spesielt når man tenker på hva mediene har skrevet om strøm og rente i det siste og håper også at Hyttemessen svarte til deres forventninger, sier Per Levik og Tore Bjørnstad ved Hyttemessen.

Norsk Hyttesenter er en sentral del av messen – med sine 30 utstilte hytter og det store inspirasjonsbygget. Tilbakemeldingene fra publikum er positive med tanke på både innhold og utseende av messen, sier arrangøren.

– Norsk Hyttesenter er glad for denne økningen på messen. Det viser at det slett ikke er et «dødt» hyttemarked for tiden, men at mange nordmenn fortsetter jakten på sin hyttedrøm, sier Olaf Olstad ved Norsk Hyttesenter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *