26 – Saltdalshytta

Pga fare for spredning av Covid-19 holder vi stengt til over påske! Området er åpent og du er velkommen til å se hyttene utvendig. Innvendig visning får du i filmen under, eller ta kontakt for privat visning med hytteprodusenten. Vi legger fortløpende ut nye visningsfilmer på alle utstillingshyttene på Norsk Hyttesenter. Her ser du Nova fra Saltdalshytta.

Publisert av Norsk Hyttesenter Lørdag 28. mars 2020

Hele Norges hyttebygger

Av alle ting man kan ønske seg, er mer tid til å være sammen noe av det vanskeligste å realisere. Det er bare et visst antall minutter som blir gjort tilgjengelig for oss hver dag, og som regel er det langt fra nok. Som hyttebygger har vi i Saltdalshytta ennå ingen formel for hvordan man lager flere minutter og sekunder, men etter å ha bygd over 7000 hytter kan vi likevel si at vi har bidratt til at familier fra hele Norge har fått mer tid sammen, både på hytta og ute i naturen. 

Vi i Saltdalshytta ønsker å gi familier mer tid til å være sammen – i hytter som varer i flere generasjoner fremover. Derfor er hyttene våre basert på tre prinsipper: kvalitet, fleksibilitet og god pris

Kvalitet
Helt fra Saltdalshyttas start i 1979, har vi vært opptatt av å bygge hytter som holder høy kvalitet og som er tilpasset et værhardt Norge. Etter å ha bygd over 7000 hytter både til fjells og ved havet, i alle slags forhold, vet vi hva som skal til for å bygge en kvalitetshytte som varer.

Fleksibilitet
Hyttetiden er dyrebar, og alle bruker den forskjellig. For at dere skal få mest mulig ut av tiden på hytta, har vi gjort det enkelt for dere å tilpasse hyttene våre etter deres behov. Ta en tur innom saltdalshytta.no for å oppleve hvordan hytta kan bli, eller ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat. 

God pris
Vi i Saltdalshytta vil at flest mulig skal kunne realisere hyttedrømmen. Derfor tilbyr vi både ulike hytter og ulike ferdigstillelsesgrader til en pris tilpasset deres lommebok. Bestill nøkkelferdig hytte eller bygg hytta selv – du bestemmer ut fra hva som passer dere og budsjettet best.