28 – Solhytten

Gjennomtenkt.

På vår nettside presenteres et utvalg av våre hyttemodeller som både vi og våre hytteeiere er stolte av. Felles for alle er at form og funksjon er nøye gjennomtenkt. Det er praktiske hytter med god arkitektur, utviklet gjennom årelang erfaring. Vi håper at du her finner en hytte etter dine ønsker og behov – enten det er snakk om sjøhytte eller fjellhytte.

Trygt.

Solhytten har gjennom mer enn30 år blitt bygget opp til å være en av de ledende leverandører av hytter i hele Norge. Med fokus på kundetilfredshet, kvalitet og funksjonalitet har vi befestet vår stilling i markedet. Vår erfaring gjør at du i ettertid skal slippe å tenke: «hadde jeg bare visst at». Hyttene våre leveres etter de strengeste energikrav og med kvalitetsprodukter fra anerkjente leverandører som blant annet Gilje Tre og Optimera.

Fleksibelt.

Byggesettene leveres over hele landet, tilrettelagt for selvbyggerprinsipp ved hjelp av våre enkle monterings-anvisninger. Endringer og tilpasninger gjør vi i nær dialog med våre arkitekter. Oppføring av hytten kan vi også ta oss av om du ønsker det.

Inspirerende.

La deg inspirere av våre hytter – kanskje det er på tide å gjøre alvor av din hyttedrøm? Våre dyktige kollegaer står klar til å «lose» deg gjennom hele prosessen, frem til ferdig hytte.

Sjekk vår hjemmeside : www.solhytten.no for mer informasjon om hyttemodeller og prosjekter. Be om å få tilsendt hytteboka eller ring/kom innom for en prat. Kos deg med hyttedrømmen!