Saltdalshytta Aurora 998 i ny «drakt»

Den populære Aurora hytta stod ferdig oppusset til hyttemessen som gikk av stabelen i begynnelsen av september. Den «nye» hytta fremstår som både tidsriktig og stilig samtidig som den har blitt mer lun og koselig. Det er skiftet panel i kjøkken, stue og gang med ferdig behandlet panel i fargen «Steingrå». En farge som passer like godt på fjellet som ved sjøen. Det nye 1-stavs eikeparkett i fargen Shade Eik Evening Grey i stue, kjøkken og gang skaper et eksklusivt uttrykk og passer perfekt til de flotte veggene. Kjøkkeninnredningen fra Sigdal er i den lekre gråfargen Scala Palett S7500-Y og harmonerer med både gulv- og veggflater.  

Hytta fikk en ny 90 graders  Stryn trapp, samtidig som det ble laget en praktisk bod under trappen. I tillegg er utvendig rekkverk skiftet til type 11 med glass. Dette skaper et luftig preg og godt utsyn fra de store vindusflatene i stue- og kjøkkendelen.  

Tilbakemeldinger fra besøkende på Norsk Hyttesenter har vært svært positive. Både farger og lys skaper en trivelig og god atmosfære i  hytta og har inspirert mange til å gjøre endringer i egen hytte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *