Nyheter

Øverbygghytta pusses opp i juli og august

Øverbygg skal i tett samarbeid med Abzolutt Interiør v/Nina Smedstad gjennomføre en fullstendig oppussing av sin hytte i stil og farger. Den tradisjonelle laftehytta til Øverbygg som har stått i sin opprinnelige drakt siden tidlig 2000 tallet skal «justeres» inn til dagens stil, men med er et skarpt fokus på å opprettholde det unike og opprinnelige atmosfæren i laftebygget. 
Dette er tidkrevende og hytta vil ikke være tilgjengelig for publikum i juli og august. Daglig leder i Øverbygg Thorer Stensrud forteller at de jobber med forskjellige fargenyanser og kombinasjoner som garantert vil gi et spennende resultat. Han forteller videre at publikum er velkommen til å se resultatet under Hytte- og tomtemessen den 7.-9. september på Norsk Hyttesenter. Da garantere han at prosjektet er avsluttet.
Ønsker  du også kyndig hjelp til ditt oppussingsobjekt ta kontakt med Nina Smedstad hos Abzolutt Interiør i Inspirasjonsbygget. Hun treffes  på telefon  976 75 638 eller pr. e-post nina@abzolutt.no  

Les mer

Hytte- og tomtemesse på Norsk Hyttesenter 7.-9. september 2018

Dette er høstens store begivenhet for alle som er interessert hytte- og friluftsliv. Du vil finne alle relevante   
leverandører av produkter og tjenester til hyttefolket. Det blir en storslagen høstmesse ute på den sjarmerende hytteutstillingen på Hellerudsletta. Du vil garantert møte leverandører som er genuint interessert i å bidra til at du får en positiv messeopplevelse. Velkommen til en hyttemesse fri for «skopussere og lakrisselgere»!

Åpningstider
Fredag, lørdag og søndag: 11:00-17:00

Gratis inngang og parkering for alle besøkende!

 

Les mer

Inspirasjonsbygget på NHH åpner 16. mars

Vi har samlet de mest inspirerende leverandørene av produkter og tjenester til norsk hyttetradisjon under et tak. Inspirasjonsbygget ligger sentralt plassert midt i hytteutstillingen på Hellerudsletta.
Det over 400 m2 bygget rommer spennende og kreative utstillinger som vil gi deg inspirasjon til å gi din hytte et særpreg.

Hvis du er i «første fase» og ennå ikke har funnet din drømmetomt vil du finne et godt utbud på flotte fritidstomter i naturskjønne områder. Tomtene er sortert inn i de aktuelle dalførene i Norge, samt «Oslo nære» tomter med gode snøforhold og kort reisevei for Oslofolket.

Hva finner du i Inspirasjonsbygget på Norsk Hyttesenter: 

 • Os Trekultur – Leverandør av det rette hytteinteriøret.
 • Abzolutt interiør – Få profesjonell hjelp til å realisere ditt hytteparadis.
 • Bad & Flis – Leverandør av Italienske kvalitets fliser til alle formål.
 • Stoneart – Steintøft og eksklusivt enkle grep som din hytte det lille ekstra.
 • Nordwestvinduet – Skal du skifte vinduer på en gamle hytte, bytte til noe som varer.
 • Loxit – Et revolusjonerende byggesystem med ekstremt god U-verdi og rask byggetid.
 • Scanox – Alt innen behandling av treverk ute og inne. Riktig produkt for jobben ivaretar dine verdier.
 • Schiedel peiser og skorsteiner – Moderne og miljøriktige peiser og skorsteiner med design som forteller hvem du er… Hyttas hjerte!
 • Jønland – Forskjellen ligger i detaljene. Jønland tar oppgaven på alvor «Vi gjør Norge vakrere».
 • Edda Interiør – Slottsgulv, kalkmaling… Her finner du det du har savnet på «kjøpesenteret».
 • Moelven – Den komplette leverandøren av lister og panel i natur eller ferdig behandlet i din farge.
 • Norgesbooking – Den enkle måten å finansiere din hyttedrøm. Du leier bort hytta da du selv ikke skal bruke den.
 • Defa – Enklere enn hjemme. Lade bilen trygt på hytta, sette på varmen fra mobilen, energibesparende LED belysning av beste kvalitet.
 • Gausdal Landhandleri – Verdenskjent over hele Norge for sitt komplette utvalg – alt for hyttefolket! 

Velkommen 16. mars!

Les mer

Ålhytta pusses opp!

Den tradisjonsrike Ålhytta på Norsk Hyttesentert skal pusses opp.
Den skal stå klar i ny og frisk drakt til Hyttemessen 5. april, men fortvil ikke den «lille» Ålhytta vil stå åpen hele perioden.
Vi beklager de ulempene dette vil innebære for vår gjester! 

Les mer

Lørdag 3. februar åpner Boligpartner dørene til en splitter ny hytte på Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta. Velkommen til åpningsdagen der du kan oppleve den flotte Midthø hytta, det noe godt å spise og god tid til å slå av en hyggelig hytteprat.

Midthø er den minste modellen i den populære Karakter-serien fra Boligpartner, og for mange den perfekte familiehytta! På sine 79 innvendige kvadratmeter har denne klassiske hytta hele 3 soverom og hems, og sengeplass til 10 personer. Kombinasjonen av treverk, stein og store glassvinduer gir også Midthø en moderne og eksklusiv innpakning.

– Dette er en ekstremt arealeffektiv og populær hytte i vår bestselgende Karakter-serie. Vi har valgt å bygge hytta med standard planløsning, akkurat slik du finner den i hyttekatalogen vår, sier salgskoordinator Therese Christiansen.

Visningshytte til salgs!

 

Vi selger vår visningshytte av typen Hytteplan Alpin 102.

 • Byggeår 2002 
 • Renovert 2015
 • Hytta må rives og flyttes for egen regning
 • Kjøper må legge frem en fremdriftsplan for gjennomføringen
 • Hytta er bygget på ringmur og bjelkelag
 • Plassbygd standard bindingsverkskonstruksjon med liggende villmarkskledning (ikke elementer)
 • Torvtak, kobber vannrenner, klebersteinspeis, badstue, hems med senger og skap, komplett bad og toalett
 • Leveres eks. kjøkken og lysarmatur
 • Hytta kan på egenhånd besiktiges hver dag hele uken 

Prisforlangende er kun kr. 100.000,- mot at kjøper river og rydder tomten.
KUN SERIØSE OG «FERDIG» VURDERTE KJØPER! 


Les mer

Tinde pusser opp…

Selv en kvalitetshytte trenger en liten modernisering fra tid til annen. Dette er en tradisjonell hytte som blir oppgradert til «Tinde 2018». Hytte vil fortsatt bygge på gode håndverkstradisjoner fra Gudbrandsdalen, men vil etter oppgraderingen fremstå i en helt ny og mer moderne utførsel. Materialvalg og løsninger kommer underveis i prosessen.
Hytta vil være stengt frem til Hyttemessen 5. april. 

Les mer

Kom i julestemning!

Norsk Hyttesenter Hellerudsletta er  åpnet kl 10:00-16:00 på fredag og lørdag. Saltdalshytta har pyntet alle sine hytter til jul og ønsker deg velkommen til førjulsstemning.  

Les mer

Saltdalshytta Aurora 998 i ny «drakt»

Den populære Aurora hytta stod ferdig oppusset til hyttemessen som gikk av stabelen i begynnelsen av september. Den «nye» hytta fremstår som både tidsriktig og stilig samtidig som den har blitt mer lun og koselig. Det er skiftet panel i kjøkken, stue og gang med ferdig behandlet panel i fargen «Steingrå». En farge som passer like godt på fjellet som ved sjøen. Det nye 1-stavs eikeparkett i fargen Shade Eik Evening Grey i stue, kjøkken og gang skaper et eksklusivt uttrykk og passer perfekt til de flotte veggene. Kjøkkeninnredningen fra Sigdal er i den lekre gråfargen Scala Palett S7500-Y og harmonerer med både gulv- og veggflater.  

Hytta fikk en ny 90 graders  Stryn trapp, samtidig som det ble laget en praktisk bod under trappen. I tillegg er utvendig rekkverk skiftet til type 11 med glass. Dette skaper et luftig preg og godt utsyn fra de store vindusflatene i stue- og kjøkkendelen.  

Tilbakemeldinger fra besøkende på Norsk Hyttesenter har vært svært positive. Både farger og lys skaper en trivelig og god atmosfære i  hytta og har inspirert mange til å gjøre endringer i egen hytte.

Les mer