Kjøper du hytte før 1. juni får du med deg DEFA StarterKit!

Hvis du kjøpe hytte innen 1. juni får du med deg et komplett StarterKit fra DEFA til en verdi av kr. 4.990,- inkl. moms.

Med DEFA StarterKit er det enkelt å komme i gang med DEFA Hyttestyring.  I startpakken finner du:

1 stk Base Unit DIY – styringsenhet
2 stk Socket – stikkontakt for styring av panelovner
1 stk Magnet Contact – innbruddsvarsling dører og vinduer
2 stk Motion Detector – bevegelsesvarsling
1 stk Temperature Sensor – temperaturvarsling

Varmestyring – kom frem til en oppvarmet hytte Med DEFA Hyttestyring kan du styre varmen på hytta med mobilen. Varmeovner i seks ulike rom kan kobles til trådløse stikkontakter og kontrolleres via styringsenheten DEFA Base Unit. De trådløse stikk-kontaktene settes inn i de vanlige kontaktene i veggen og kobles  deretter trådløst til styringsenheten.

Frost- og strømbruddsvarsling – unngå frosne rør Mange hytteeiere har fått erfare at frost og strømbrudd kan bli kostbart, spesielt om sprukne rør ikke oppdages med en gang. Takket være innebygde sensorer vil du med DEFA Hyttestyring bli varslet om temperaturendringer, ved eventuelle strømbrudd og når strømmen er tilbake. Dermed kan du justere varmen via vårt system, eller ta andre forholdsregler.

Innbruddsvarsling – beskytt dine eiendeler De trådløse magnet– og bevegelsessensorene gjør det enkelt å sikre hytta, og sørger for at du blir varslet med en gang om noen skulle bryte seg inn. Med tanke på hvor mange dager i året hytta er ubebodd, er dette godt å ha. Ved å varsle politi, naboer og forsikringsselskap med en gang kan du begrense skaden og beskytte dine eiendeler.

Med DEFA-appen har du kontroll på hytta.
Med DEFA-appen har du tilgang på alle styringsfunksjoner og oppdatert informasjon om hytta di, der du er. Du kan enkelt kontrollere strøm, varme og lys, samt få varsler om strømbrudd, frost eller innbrudd. Du kan også redusere strømforbruket ved å regulere varmen i forhold til utetemperaturen. Abonnement koster kr 975,– årlig + en etableringskostnad på 250 kr.

Vi tar forbehold om noen av våre medlemmer har reservert seg fra deltagelse i denne kampanjen.
Tinde, Lugn, Nordlyshytter og Ålhytta deltar ikke i denne kampanjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *