Hedvig må oppleves!

Hedda sier det er ti gode grunner til å kjøpe en Hedda hytte. Sannheten er antagelig at det finnes 1000 vis av gode grunner til å kjøpe Hedda hytte. Hedda leverer et stort antall modeller som alle kan tilpasses kundens ønsker og behov, men de er alltid lojale til sitt design, funksjonalitet og byggesystem.

Da den nye Hedda hytta begynte å ta form på Heddatoppen på Norsk Hyttesenter tok vi kontakt med en entusiastisk Jan Tore Sunde hos Hedda hytter. Han hadde mye å fortelle om nyheten Hedda Hedvig. Jan Tore forteller at denne lille modellen har alt en hyttekjøper kan drømme om til tross for en beskjeden grunnflate på rett under 70 m2. Vi fikk en omvisning med alle tanker og ideer rundt konseptet. Han avslutter med at Hedvig må oppleves!

I 1 etg. finner man en romslig gang med trapp til hemsen, 3 soverom, bod, samt åpen kjøkken- og stueløsning. Hemseløsningen er lys og innbydende, takket være den åpne konstruksjonen ned til kjøkken og stue og de store vinduene i gavlveggen. Hemsen deles naturlig med trappen, samt en delevegg som skaper et adskilt rom i enden. Hemsen er redningen de gangene man er flere på hytta enn vanlig. Vi må si oss enige med Jan Tore – denne lille hytta er jammen stor!

Har du spørsmål om Hedda eller spesifikt om Hedvig modellen, ta kontakt med Jan Tore  92441138 eller send en e-post jan.tore@hedda.no

http://www.hedda.no/   

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *