07 – Tremax Hytter & Hus

Vi skaper hytter – Du skaper minner!

Vi er stolte av å være en av landets eldste hytteleverandører som har levert mer enn tusen hytter på fjellet og ved sjøen, siden oppstarten i 1978.

Våre særpregede, koselige og praktiske hyttemodeller spenner over et vidt spekter av størrelser og stiler. Vi etterstreber de beste arkitektoniske og tekniske løsninger både eksteriør- og interiørmessig.

Vi tror at noe av kjernen til suksessen er at det er enkelt, trygt og oversiktlig å være kunde hos oss. Vi legger vår sjel i at du skal oppleve prosessen, fra første kontakt, til nøkkelen i døra, som effektiv og positiv. Vi håndterer alt fra A til Å med et brennende engasjement.

Vi kan bistå deg med å finne tomt dersom du ikke allerede besitter dette. Du kan alternativt gå for en nøkkelferdig leveranse på et av våre populære hyttefelt. Vi tilpasser drømmehytta til tomtetopografien og skreddersyr bygget etter dine ønsker og behov. Vi håndterer byggesøknad og koordinerer eventuelle underleverandører uten ekstrakostnad for deg. Vi har bunnsolid økonomi og krever derfor aldri forskuddsbetaling. 

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat! Vi har kontorer i Sandefjord, i Oslo, og på Nordseter (Lillehammer), og du er hjertelig velkommen til å besøke oss på vår flotte visningshytte på Hellerudsletta (Norsk Hyttesenter). Ring gjerne på forhånd for å avtale visning!

Vi gleder oss til å realisere din hyttedrøm!