Nordlyshytter

I pakt med naturen

Visningshytta til Nordlyshytter er pusset opp og den fortjener et besøk!

 

Nordlyshyttene er tegnet med tanke på alle de flotte utsiktstomtene rundt om i landet. Alle hyttemodellene leveres med åpen himling i hele eller deler av oppholdsrom og vindusflater som strekker seg fra gulv til tak. Hemsen leveres med full ståhøyde uten sjenerende dragere, og åpent ut mot utsikten og lyset. Nordlyshytter leveres i tre forskjellige serier tilpasset alle tomter og utsiktsvarianter. Disse fås i flere ulike størrelser slik at det skal være mulig å finne den hytta som passer for akkurat deg.

Hyttene leveres i tradisjonelt bindingsverk av tre og blir produsert i våre moderne fabrikklokaler på Minnesund. De holder selvfølgelig de seneste byggeforskrifter og materialene kommer fra norske, anerkjente produsenter levert gjennom vår hovedleverandør Gausdal Landhandleri.

I samarbeid med søsterselskapet FH Entreprenør kan vi utover leveranse av byggesett også tilby nøkkelferdige løsninger hvor vi bygger komplett hytte, eller en delvis oppsatt løsning om man ønsker å gjøre litt selv. Begge alternativene kan leveres i hele Sør-Norge og Trøndelag. Nord for dette leverer vi byggesett.

Lofoten 94 står oppført som visningshytte på Norsk Hyttesenter Hellerud.