Hedda Hytter

Nå er det din tur!

Hedda Hytter startet opp med å bygge hytter allerede i 1979. Da den kjente hyttearkitekten Jon Haug startet samarbeidet med Hedda kombinerte han det beste fra norsk hyttetradisjon med innovative modulløsninger. Målet var å skape et fleksibelt system som også gjorde selve produksjonen bedre og tryggere. Det er i dag de erfarne arkitektene i KIMA arkitektur som viderefører dette arbeidet, samtidig som de utvikler Hedda-hyttene.

Vindusutformingen. I Hedda-hyttene har vi tatt opp en gammel og vakker del av norsk bygningskultur, nemlig stav-konstruksjonen. Inspirert av hvordan stolper og bjelker tidligere ble benyttet som beskyttende vegger foran huset, tar vi i bruk liknende felter på Hedda. Noen lukkede. Noen åpne, gjerne fylt med glass, slik at lys og luft kan strømme inn i hytta. Vinduene er gjennomgående utformet slik at det i de lyse oppholdsrommene skapes en nærhet mellom de som er inne og det som er utenfor, nemlig naturen. For den er det verdt å forholde seg til, enten man befinner seg i fjellheimen eller i skjærgården.

Høyden på ytterveggene. De lave ytterveggene, den ekstra lave rafthøyden, gjør at totalhøyden på hytta kan havne på et behagelig nivå. Dette har med tilnærmingen til landskapet rundt å gjøre. På avstand skal Hedda oppfattes som forholdsvis lavmælte hytter som ikke krever mer plass og oppmerksomhet enn nødvendig. Går du nærmere vil du derimot oppdage at hytta er konstruert slik at den gir rom for det åpne og luftige så vel som det lune og intime.

PS! Hos Hedda Hytter har det nå kommet tre ulike høyder på ytterveggene. Vi har til og med lansert hytter med oppstue. Flere varianter gir flere muligheter til å tilpasse seg ulike tomter og ulike ønsker.

Kontakt. Besøk oss på: www.hedda.no, på Facebook/HeddaHytter eller ring 61 34 97 80.